Salut integradora

Detalls de les sessions
de Salut integradora

  • Les sessions duren aproximadament 60 minuts en un espai íntim d’absoluta privacitat i confidencialitat.
  • Les sessions s’agrupen en programes de 7 sessions, el seguiment del programa dissenyat de manera personalitzada es combina amb l’acompanyament psicoemocional que aquest requereixi.
  • Si és necessari ampliar el nombre de sessions, ho fem.
  • Ofereixo sessions presencials i on line, amb la possibilitat de combinar ambdues modalitats segons les necessitats particulars i les del procés.

La primera sessió del programa és una primera entrevista on m’expliques els motius que et porten a iniciar-lo. Conversem sobre hàbits, actituds o patrons actuals, i detectem objectius.

En la segona sessió, acordem sobre el programa específic, i realitzem canvis i retocs si ho creiem convenient. És la sessió d’inici del programa com a tal.

La sisena sessió està pensada per tal de què tu mateix facis un cribatge i una selecció de nous hàbits, actituds o patrons que sentis o que desitgis mantenir, després ja de la teva experiència amb aquests.

La setena sessió és una sessió de comiat i tancament.

PREUS DE LES SESSIONS*
ON LINE
PRESENCIAL

Programa de 7 sessions

390€

390€

Sessions de consulta soltes

65€

65€

FAQ

1. Prenc aquesta medicació “x”; estic amb sessions d’“y”; estic feliç amb el que menjo “z” i no ho vull canviar, podem fer un programa?

Sí. Els programes s’inicien amb el que portem en el present, el que inclou el que percebem que ens és sa, harmònic i ens genera benestar. Els programes són personalitzats, així que ho inclouré i en cas d’incompatibilitat, ho ajustarem.

2. A casa sempre ho hem fet d’aquest manera, i ens va bé, és compatible amb els programes que proposes?

Sí; i és inclusiu, i saps?, també serà una inspiració. El tradicional i el casolà és una font i un espai amb múltiples colors, sabors i olors, també per descobrir.

3. Em sento bloquejada amb el ioga, amb la meditació o amb la dansa, em pots ajudar?

Clar. Estimo el ioga i fa anys que el practico. Danso i medito quan ho sento o sé que em farà bé. I he pogut experimentar i també compartir sobre els seus beneficis al costat de processos psicoterapèutics o de transformació profunda. També hi ha àmplia literatura científica que ho detalla.

4. Sincerament, no crec que amb el que menjo, amb el que faig, amb el que escolto o amb el que dic m’afecti ni en com estic ni en com sóc, té sentit començar un programa dels que ofereixes?

Et proposo que tu mateix facis l’experiment i que suprimeixis algún dels teus aliments habituals durant alguns dies, que deixis d’escoltar algun programa freqüent o què incloguis el que portes temps anhelant fer i que saps que et genera plaer, i no ho fas. És molt possible que allà trobis la teva resposta.

5. Aquests programes, en concret, per a què serveixen?

Mira, són com una cistella de vímet que conté mapes, aigua, aixoplucs, caixes per a posar el que vulguis… per a la ruta conjunta que tenim per endavant. Permeten prendre consciència, realitzar canvis i transformacions no detectades, alliberar pautes i creences nutricionals o corporals, revitalitzar el cos o et donen a conèixer plantes o unes altres substàncies i productes naturals, afavorint o facilitant l’objectiu o la riba o l’horitzó que vols o sents arribar, d’una manera simple, senzilla i plaent.

6. Vull centrar el meu procés en la respiració, és possible?

Clar, podem enfocar-nos en un dels colors possibles, com per exemple, la respiració, i fer un degradat, atenent la teva consciència respiratòria o els efectes de la inspiració – exhalació, i amb els aliments o amb les plantes medicinals saber que si vols, allí estan i les podem incloure, o no.