Psicoteràpia

Detalls de les sessions
de Psicoteràpia

  • Les sessions poden ser individuals, en parella, família o grupals.
  • Les sessions duren aproximadament 60 minuts (individuals i en parella) i 80 minuts (familiars i grupals) en un espai íntim d’absoluta privacitat i confidencialitat.
  • El nombre de sessions depèn del focus o de la simptomatologia que atenguem, sempre flexibles al ritme i a l’essència del teu o del vostre procés.
  • Ofereixo sessions presencials i online, amb la possibilitat de combinar ambdues modalitats segons les necessitats particulars i les del procés.

Totes les sessions comencen amb una primera sessió d’acollida, on conversem i ens coneixem. Fins el final de la sessió et proposo el que em sembla més encertat per a tu o per vosaltres, i prenem la decisió conjunta d’iniciar el procés junts.

PREUS A CADA SESSIÓ*
ON LINE
PRESENCIAL

Individual

65€

65€

Parella

80€

80€

Famílies i grups
(entre 4-6 persones)

90€

90€

FAQ

1. Què significa que m’acompanyes segons la meva voluntat i el meu ritme?

Que segons també tu t’acompanyo a habitar i a dirigir la psicoteràpia, sent prioritari a la tècnica, l’escola, l’expectativa o els deuries i mandats, i respectant el teu ritme i organicitat.

2. Quant temps seré a psicoteràpia?

No ho sé. Sí recordar-te que tens l’última paraula. El meu compromía amb tu i amb la psicoteràpia és procurar que sigui amable, agradable, digerible i que sigui àgil i encertada fins on puc i sé.

3. He fet bastants teràpies i segueixo amb el mateix. Creus que realment em pots ajudar?

Ho veuràs durant les primeres sessions, que l’experiència em diu que sigui el que sigui mai són en va i les persones es senten reconnectades, mogudes o nodrides en quelcom. A l’experimentar-ho podràs fer-te la teva opinió i donar-te la resposta o valoració a aquesta pregunta.

4. Hi ha algún ordre o prioritat en els diferents nivells que anirem a atendre i a tractar?

No té per què. La meva forma d’acompanyar-te, o d’acompanyar-vos, és flexible i cíclica, viva, i des del present. Sí que atendrem primer la sintomatologia o la neurosi, si és el teu o el vostre cas, i després anirem entrant a altres espais, obrint portes o traçant camins.

5. Sento que he curat el meu trauma, sóc conscient de la meva neurosi i em sento en bona relació amb la meva ombra, podem fer un procés juntxs?

Just. Amb el “per fí!” i el teu sentir profund de que t’has lliberat de quelcom anyenc, pesat o punxant és un plaer i una alegria acompanyar-te en el que ve.