Enteògens i psicodèlics

Detalls de les sessions
d’Enteògens i psicodèlics

  • Les sessions duren aproximadament 60 minuts (individuals i en parella) i 80 minuts (grupals) en un espai íntim d’absoluta privacitat i confidencialitat.
  • El nombre de sessions és variable. És difícil determinar quantes sessions de preparació i d’integració necessites, que inclús tu mateixx detectaràs.
  • Ofereixo sessions presencials i online, amb la possibilitat de combinar ambdues modalitats segons les necessitats particulars i les del procés.

Tot procès de preparació i d’integració comença amb una primera sessió d’acollida, on conversem i ens coneixem. Fins al final de la sessió, i si és necessari, et proposo el que em sembla més acertat i recomanable per a tu, o per vosaltres i prenem la decisió conjunta d’iniciar el procés.

PREUS DE CADA SESSIÓ*
ON LINE
PRESENCIAL

Individual

55€

55€

Parelles

70€

70€

Famílies i grups
(entre 4-6 persones)

80€

80€

Sessió de consulta i assessoria

65€

65€

FAQ

1. Si prenc ayahuasca, o San Pedro, o fongs, o peyote, o tabac, o kambó, o… em donarà el que jo vull?

És impossible per a mi respondre’t a aquesta pregunta; en realitat, et diré que ho sabràs després de l’experiència entèogena, potser durant. Les plantes sagrades no són una pastilla màgica ni funcionen automàticament “¡Voilà, pim pam i com nouxs!”. Poden ser profundament transformadores, o no ser-ho. Sí és possible que desbloquegin i que obrin processos personals, existencials, vinculars, amb llinatges familiars, comunitaris, relacionats amb el propòsit vital, amb l’espiritualitat, amb la sexualitat, amb la humanitat o amb la Natura, entre els més freqüents ara, i aleshores enfocar-ho cap al que tu vulgues.

2. Poden tornar-me boig o ser perjudicials?

La majoria d’investigacions apunten més bé als seus beneficis, i s’estan intentant consensuar mapes basats en evidència científica i també respectuosos amb les tradicions mil.lenàries i indígenes, minimitzar riscos i maximitzar seguretat. Existeixen perills, precaucions i contraindicacions, especialment per a persones amb unes certes condicions de salut, certs patrons de personalitat, certs moments vitals o que prenen certs medicaments o suplements, com amb tot. Els enteògens i psicodèlics no són per a totxs, i això està bé. Hi ha qui podrien provar-los i beneficiar-se potencialment i no obstant no volen ni senten interès ni curiositat. Hi ha qui en pren regularment i són el seu camí de vida. Hi ha qui en pren una vegada, i senten que és suficient. I hi ha per a qui estan contraindicats prendre’ls.

3. Sento que és el meu moment de prendre tal enteògen o tal psicodèlic, el que hi ha una part de mi que es resisteix i em diu el contrari. És normal?

Totalment; pensa que entre les persones que fa temps que en prenen o que prenen de manera regular, hi ha qui diu que abans de prendre’ls solen sentir certa intranquil·litat.

4. Vull prendre aquest enteògen o aquest psicodèlic ja.

No t’ho recomano; més bé que paris, respiris i et prenguis el teu temps per a preparar-te i decidir com i amb qui. M’agrada contar que les plantes sagrades són com amiguxs, companyxs, familia, amants, mestrxs, doctorxs, i què establim un vincle amb elles. Veritat que amb lxs tevxs amiguxs, companyxs, familia… no els exigeixes la inmediatesa per a què et donin o no lxs forces ni pressiones a que et diguin o que facin segons tu vols o desitges? Doncs amb enteògens i psicodèlics passa igual, o almenys així ho visc jo.

5. He tingut experiències amb enteògens o psicodèlics en el passat i avui encara m’afecta el que vaig viure, influeix a la meva vida i ho vull aprofitar.

Súper comú. A vegades sentim que volem trobar nous angles o perspectives per acollir nous matisos i fruits de les nostres experiències passades; o simplement, que les volem acabar de tancar i d’integrar.

6. Estic embarassada; estic amb la lluna; estic prenent aquest o tal complement, fàrmac, aquesta o aquesta flor de Bach, homeopatía o planta medicinal; em van operar d’això o d’allò fa “x” temps; en la meva família hi han hagut casos d’“y”, de “z”, de… ; hi ha algun problema?

Com són tantes les possibilitats aquí, t’invito que m’escriguis i et contesto directament segons el teu cas particular.