Biografia

Sobre mi

Hola,

Em dic Sandra Borràs Closa i de petita li deia a la meva mare: “Mama de gran vull ser doctora“. Això, i la meva curiositat per l’alquímia, em van portar a estudiar Ciències Químiques, llicenciatura que vaig deixar a mitges perquè sentia absència sobre l’ànima humana, la Naturaleza com a ésser viu o els vincles des del profund i íntim del nostres éssers.

Em vaig llicenciar en Psicologia, i vaig transitar per la mateixa cruïlla… el que el 2n any d’universitat vaig començar a explorar, a formar-me i a posar-me en mans d’abordatges terapèutics, de salut holística i d’exploració de la consciència, la presència, els llinatges familiars o de les relacions humanes que, ara sí, ressonaven amb el meu cos, la meva ment, el meu cor i el meu ésser.

Serà un plaer conèixer-nos.

Després de viure a Lisboa, viatjar pel Salvador, Hondures i Mèxic, recórrer mitja Europa i bona part de la Península Ibèrica, illes incloses, vaig arribar a Eivissa.

Plà: quedar-me 2 mesos per aprofundir en un procés de creixement holístic transformador a través de l’art. Realitat: em vaig quedar 7 anys vivint a l’illa.

En aquesta etapa va ser quan van iniciar els meus viatges anuals a l’Amazònia del Perú, a la “selvita de mi corazón”.

Fa 4 anys la Vida, la seva màgia i sincronies em va portar de nou a Catalunya, terra on vaig néixer, tant jo com els meus llinatges familiars. I aquí estic, feliç de conèixer-te (us) i acompanyar-te en el teu (el vostre) procés.

EL MEU CAMÍ ACADÈMIC Y PROFESSIONAL

Psicòloga d’orientació transpersonal                   (Col. núm. 25933 – COPC)

Vaig iniciar el meu camí transpersonal fa 17 anys, concretament amb la respiració holotròpica, la dansa i el cant.

Vaig iniciar els meus processos de sanació i aprenentatge de medicina tradicional indígena (entre l’Amazònia del Perú i Europa) fa 13 anys.

Terapeuta Humanista Integrativa des de fa 12 anys, amb àmplia formació Gestáltica           (Gestalt i somnis, Gestalt infanto – juvenil i Gestalt adults).

Vaig formar part de l’equip del Cercle Gestalt – Espai TCI Eivissa.

Vaig formar part de l’“Integration and Support Services” d’ICEERS.

Vaig coordinar un assaig clínic de psilocibina per a la depressió major pioner a Barcelona, a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Formada en Fitioteràpia per ISMET – Institut Superior de Medicines Tradicionals.

Practicant de iòga des de fa més de 10 anys.

Practicant de meditació zen.

TERÀPIA 1:1 · PARELLES · GRUPS

❤️

PRESENCIAL I ON LINE

ARTICLES, COL·LABORACIONS I ENTREVISTES