Biografia

Sobre mi

Soc dona, íntimament unida i amant dels boscos i de les aigües, de les plantes sagrades i dels cercles íntims, i de l’alquímia de la transformació inclús, abans de néixer. Iogui, vegetariana, amiga, amant, companya, germana, filla, néta i ser viva.

La meva vida personal, la meva vida acadèmica i la meva vida professional van de la mà nodrint-se i entrellaçant-se de manera circular des de ben petita. De les seves sinergies i teixits ha nascut gran part de la inspiració, la tècnica i del coneixement que trobaràs repartit per la psicoteràpia, els acompanyaments, els tallers i els seminaris que t’ofereixo.

Vaig viure un trauma infantil molt temprà; vaig ser tractada per dispositius de salut mental convencionals, inclosos dos ingressos hospitalaris sent adolescent i jove, on sentia que no s’acabava de comprendre ni d’acompanyar-me com intuïa que veritablement m’aniria bé, i volia. He viscut èpoques de crisis, de dol, de dolor profund, de ruptura interna i de confusió cega. I n’he viscut d’altres completament oposades. Més o menys, com tu, possiblement.

Als 6 anys li deia a la meva família que de gran seria doctora. Vaig iniciar la carrera de Ciències Químiques i al cap d’un any em vaig passar a Psicologia: trobava que la Química de la universitat estava massa encotillada, i em faltava quelcom. En canvi, la Psicologia em va obrir al món des de el meu món; un món que d’altres també compartien. I ho va fer en part gràcies a la plataforma i terra fecunda que revelà ser la meva vida universitària al llarg dels anys. Paral·lelament vaig començar a formar-me amb diverses escoles de psicoteràpia humanista vivencial, sistèmica i corporal; vaig cursar no et sabría dir quants tallers, stages i trobades de sexualitat conscient, dansa, cant… i vaig iniciar el meu camí en la psicologia transpersonal primer, anant a conferències i tallers varis, i amb les medicines tradicionals indígenes, i els enteògens, després, de les que em vaig enamorar. També havia conegut alguns psicodèlics, prèviament.

He viatjat prou per el món, he viscut uns quants anys a una illa on encara em trobaràs i he passat temporades a la selva, en el seu profund. Estimo la paraula dita, precisa i inspirada, i escrita, tant com el silenci i l’escolta, i estic amb l’avantsala d’un llibre que tant de bo s’editi algun dia. M’he enamorat i desenamorat, he explorat en els vincles, en les formes i en la diversitat, l’he pifiat, l’he encertat, he anat a la meva bola i he format part de parelles, grups i equips meravellosos, on he après, he crescut, he sanat i m’he sentit joiosa i feliç. M’he sentit néixer i renéixer varies vegades.

I així, i en la mesura del possible per a una, amb acurada i bella mesura, i amb el toc de bons imprevistos i sorpreses grates que no estan a les meves mans, he creat i obert al món, a vosaltres, a tu, el que trobaràs en aquesta web.

Dir-te que estic en un moment de serenor, de fluïdesa i d’agarir i redescobrir el meu simple, diari i quotidià, amb les arrels que m’acompanyen. Em sembla fascinant i joiós, les persones, els vincles, els projectes, les finestres que s’obren i les que es tanquen degut a la batuta de l’existència, els meus entorns antics i els nous que arriben, estar en presència viva, autèntica, bategant. Obvi, amb tota la gamma i tonalitat de colors que coneixem i amb els que encara potser desconeixem.

EL MEU CAMÍ ACADÈMIC Y PROFESSIONAL

 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). El meu número de col·legiada és el 25933.
 • Postgraduada en “Llenguatges expressius i comunicació” (UB – Associació per a l’Expressió i Comunicació AEC).
 • Formada en Teràpia Gestalt d’adults (Cercle Gestalt); Teràpia Gestalt i treball terapèutic amb somnis (Espai Lúdic – Escola Gestalt de Catalunya EGC); i Teràpia Gestalt infanto – juvenil (Espai Lúdic – EGC).
 • He treballat en centres de salut mental públics, al Centre de salut mental Benito Menni, i a la Fundació de Recerca Sant Joan de Déu, a Barcelona.
 • He dissenyat i impartit formacions per a l’àrea de salut i serveis socials del Consell d’Eivissa, amb èmfasi al «Training en comunicació i treball en equip» de l’equip de l’Oficina de la Dona.
 • He estat psicoterapeuta familiar en contextos de noves pedagogies a Eivissa.
 • He format part de l’equip terapèutic del Cercle Gestalt – Espai TCI a Eivissa.
 • Formada en Fitoteràpia a ISMET (Institut Superior de Medicines Tradicionals) a Barcelona.
 • Des de fa 12 anys que estic aprenent amb algunes de les tradicions indígenes presents a Amèrica Central i Sud-amèrica.
 • Regularment, des de fa 6 anos, vaig a l’Amazònia peruana a centres de medicina tradicional indígena (a Pucallpa, a Mayantuyacu, i a Tarapoto, a Situlli, fins a dia d’avui).
 • He treballat en el “Integration and Support Services” d’ICEERS (International Center for Ethnobotanical Education, Research and Service) a Barcelona.
 • He format part de l’equip professional d’un assaig clínic pioner de substàncies psicodèliques per a la salut mental, a un centre de salut mental de Barcelona.
 • Treballo com a Psicoterapeuta a Barcelona i Online. Acompanyo persones, famílies i grups. Dono tallers, seminaris i conferències.

ARTICLES, COL·LABORACIONS I ENTREVISTES