Psicologia i Salut Integradora

Acompanyant la salut, l’equilibri i la vida

Em dic Sandra Borràs Closa, psicoterapeuta integradora i acompanyant de processos de canvi, transformació i creixement de persones, parelles i grups.

Integradora és que en els processos que tractem tenim en compte els aspectes físics, emocionals, mentals, espirituals i relacionals de la malaltia, bloqueig, procés o etapa de manera relativa i harmonitzada segons els entorns i estils de vida de les persones que acompaño.

Sabem reconèixer allò que ens genera equilibri, desequilibri o benestar. Reconec la resposta de curació i autoregulació innata humana, així com en la nostra capacitat per seguir criteris i pràctiques en aspectes tan rellevants i essèncials com és la salut, la medicina o el benestar de manera conscient i viva.

Existir harmonitzades amb els nostres propòsits i vides és possible pel fet d’estar vives, servint-nos d’eines, tècniques o complements naturals que ho faciliten, més harmònics i menys invasius, sentint-nos acompanyades, recolzades, nodrides i confiades.

Si sents, si vols, t’hi/us hi acompanyo.

ET PASSA QUE…
 • Estàs en un moment on vols i sents estar i sentir-te sana i equilibrada? Alliberada? Empoderada? Autèntica? Viva?
 • No acabes de sentir-te satisfeta amb les pràctiques de salut, medicina o benestar que has rebut o practicat fins ara? Pel que sigui, sents que no han estat efectives, o altament efectives?
 • Has viscut algun trauma que sents obert i et condiciona? Convius amb la sensació que hi ha parts de tu que funcionen automàticament?
 • Has decidit viure una experiència amb enteògens i desitges un acompanyament amb la preparació i la integració? Hi ha experiències que has viscut amb anterioritat encara obertes i sense integrar-les?
 • Et sents amb intuïció i potencials a créixer i desenvolupar i vols trobar maneres i canals que sigui així?
COM US ACOMPANYO

Psicoteràpia

Oferixo psicoteràpia orgànica i profunda en traumes, TCA, depressió, ansietat, bloquejos i desequilibris localitzats o generalitzats en qualsevol nivell existencial i acompanyament en processos de transformació i canvis vitals.

Salut Integradora

La nutrició, les plantes medicinals,

la fitoteràpia, la respiració i les pràctiques corporals

i psicocorporals ens recolzen i beneficien

de manera amable i compassiva.

Enteògens i Psicodèlics

Acompanyo la preparació i la integració de l’experiència enteògena o psicodèlica, inclòs si l’has viscut amb anterioritat i la sents sense digerir. O si busques orientació o aclarir dubtes, de manera que l’experiència

sigui segura, amorosa i sagrada.

Article

"Manantiales de espera"

Llegeix l'article publicat a la revista Ulises, revista de viajes interiores, núm. 23 (noviembre 2021)

  Per a rebre la newsletter mensual
  amb les nostres activitats
  subscriu-te aquí