Psicologia i Salut Integrativa

Acompanyant la Salut i la Vida

Hola!

Si has arribat a la meva web és donat que et ressona, t’interessa o t’agradaria saber quelcom. Primer de tot, gràcies. T’invito que sentir-te benvingudx i navegar per les seves pàgines fins que sentis satisfer el que t’ha portat fins aquí. Si no succeeix, al final d’aquesta pàgina trobaràs com contactar-me.

Amb carinyo,

ET RESSONA?
 • “Vull transformar el que sento, sentir-me (nos) curar, al costat d’una terapeuta amb experiència que em (ens) acompanyi amb la carícia del silenci, la presència i el respecte. Extreure fruits i flors del meu (el nostre) procés, amb la qual em (ens) senti segurx, relaxadx, connectadx’.
 • “Vull deixar anar i alliberar-me”.
 • “És moment de viure els meus vincles de manera veritable, viva, nutritiva, plena”.
 • “Sóc cíclicx. Vull integrar la meva ciclicitat i els meus processos de naixement, creixement, maduresa i mort amb acceptació i creativitat a la meva vida”.
 • “Vull sentir-me en pau, acceptar-me com sóc (som), i sentir-me a gust amb mi, amb el meu cos, amb la meva ment i amb el meu ésser”.
 • “Vull prendre microdosi al costat d’unx terapeuta que m’acompanyi de manera holística”.
 • És el moment d’explorar com vincular-te o vincular-vos de manera amorosa, present, espontània i sentir-vos més relaxadxs?
 • O potser ho és iniciar un procés alliberador que et (us) porti més enllà de la teva zona de confort?
 • Sents el pàlpit de l’anhel profund de sentir-te connectadx? Empoderadx? Confiar amb el que sents, sense tant judici?
 • Has viscut algun trauma i intueixes que t’afecta? Convius amb la sensació que hi ha parts de tu que funcionen automàticament, de manera rígida o dissociada?
 • Sents que tractaments de salut, de medicina o de teràpia que has rebut en un passat no són o no han estat efectius, o no t’han deixat satisfetx i agraïdx?
 • Sentiu que és moment d’aprofundir en el vostre vincle de parella?
 • Vols preparar-te per a una experiència amb enteògens o plantes sagrades? Vols acompanyament en la seva integració? Has viscut experiències amb estats alterats de consciència anteriorment i que encara les sents sense integrar?
pots triar entre

Psicoteràpia

És una psicoteràpia humanista integrativa, centrada en la curació de ferides des de l’arrel i del trauma, on aprofundim juntxs un procés de transformació, presència i connexió, incloent-hi la dimensió transpersonal si és adequat.

T’arrelaràs al teu ésser, incloent parts conscients i inconscients, amb amor, respecte i consciència, guiant-nos també per la teva intuïció o autenticitat.

Acceptar la naturalesa humana cíclica, flexible i regeneradora, i sentir-te en pau amb els teus llinatges familiars formen part del procés.

En aquesta ala trobaràs l’acompanyament en processos de transformació i canvis vitals; i l’acompanyament de parella i altres vincles afectius.

Salut Integradora

Si sents que és moment de desenvolupar i expressar el teu propòsit de vida actual, o de revisar certs aspectes relacionats amb la teva salut o amb el teu creixement personal, i vols un acompanyament amb objectius clars i concrets aquesta és la teva ala.

Dissenyarem un programa específic a través de microdosis, fitoteràpia, respiració, nutrició, mantres, música i/o pràctiques psicocorporals i psicoespirituals de manera compassiva i amable.

Enteògens i Psicodèlics

En aquesta ala rebràs acompanyament a l’experiència amb enteògens o amb psicodèlics.

També pots rebre acompanyament a la integració o a la preparació.

Contacta’m per a més info.

Article

"Manantiales de espera"

Llegeix l'article publicat a la revista Ulises, revista de viajes interiores, núm. 23 (noviembre 2021)

  Per a rebre la newsletter mensual
  amb les nostres activitats
  subscriu-te aquí