Retrobant-nos
amb visió integradora

Acompanyant la salut, l’equilibri i la consciència

El meu nom és Sandra Borràs Closa; sóc psicòloga i terapeuta integradora. Porto més de dos terços de la meva vida aprenent amb vàries escoles i tradicions sobre psicoteràpia, medicines, benestar i vincles. Per a mi és un goig i una dignitat estar viva, i em vaig comprometre a aprofitar-ho.

En els nostres processos vitals sabem reconèixer el que ens genera equilibri i desequilibri, el que ens senta bé i no tan bé, encara que potser ho hem atès poc o no hem trobat com arrelar-ho, recordar-ho o fer-ho nostre. Existir alliberades i harmonitzades com a persones amb el nostre entorn i context vital és possible pel fet d’estar vives, servint-nos d’eines, de tècniques o de substàncies d’origen la naturalesa que ens ho faciliten, junt amb persones al nostre costat que ens aporten serenitat, respecte i amor.

Ja siguis persona individual, un grup, un sistema, t’acompanyo.

ET PASSA QUE…
  • Et sents a disgust o no acabes de sentir-te satisfeta amb el sistema de salut alopàtic?
  • Ha viscut un trauma que encara et condiciona, i convius amb la sensació que hi ha parts de tu que funcionen automàticament?
  • Has decidit viure una experiència amb enteògens, o amb psicodèlics, i desitges un acompanyament, amb la preparació i amb la integració? ¿Hi ha experiències que has viscut amb interioritat encara obertes i sense integrar?
  • Et sents amb intuïció i potencials a créixer i no estàs trobant la manera de què així sigui?
COM PUC ACOMPANYAR-TE

Psicoteràpia

Ofereixo un acompanyament terapèutic integrador en processos de transformació, en crisis, traumes, TCA, depressió, desequilibris de l’estat d’ànim o cargues transgeneracionals.

Salut integradora

La nutrició, les plantas medicinals, la Fitoteràpia, la respiració i les pràctiques corporals són complements en els procesos d’autoconeixement i desenvolupament personal.

Enteògens i psicodèlics

En la preparació i la integració de l’experiència enteògena o psicodèlica, inclòs si l’has viscut amb anterioritat i la sents sense digerir. També, si busques orientació o aclarir dubtes.

Article

"Cuerpos almados y libres: donde sinergías y albores pueden suceder"

Llegeix l'article sencer publicat a la revista Ulises, Revista de viajes interiores, núm. 22 (Desembre 2020)

    Per a rebre la newsletter mensual
    amb activitats, col.laboracions...
    subscriu-te aquí